facebook.jpg

There are no events at this time
banner 3 site.jpg

Grachtenconcert PDF Afdrukken E-mail

Grachtenconcert 17 juni 2017

Kunnen jullie je het nog herinneren? Het Grachtenconcert van CBS in ’t loug?
Mooie jurken, prachtige kleding, pontons op de gracht, mooie entourage, 600 toeschouwers, al met al een fantastische avond.

Wij zijn vanaf begin dit jaar al bezig met het organiseren van een grachtenconcert in juni 2017. De plannen zijn groots, spectaculair en het zal net als 2012 een avond worden om nooit te vergeten.

17 juni 2017 is het eindelijk weer zover. Het grachtenconcert van muziekvereniging CBS. Het speelt zich allemaal af in de kern van het pittoreske dorp Spijk.

We pakken dit groots aan. Niet alleen CBS laat nu van zich horen. We hebben nu toneelspelers en andere muzikanten een rol gegeven bij dit spektakel.
We worden geholpen door veel jonge dorpsgenoten die voor deze keer in de rol stappen van musicalsterren. Het thema van de avond wordt musicals met veel muziek, zang, dans en toneel. We zijn veel aan het repeteren.

Een avondje weg, zonder entree te betalen, waar kan dat tegenwoordig nog?
In Spijk!!!!... We willen deze avond geen entree vragen, zodat alle mensen kunnen komen kijken en luisteren. Jong, oud, arm, rijk. Iedereen moet dit mee kunnen maken.

We laten op deze manier jongeren kennis maken met muziek en musicals. Ze zijn er enthousiast over geworden en niet onbelangrijk, ze doen mee! Fantastisch!
Het is een project waar de hele omgeving aan mee werkt!

Wist u dat
- We vanaf juni 2016 al met de voorbereidingen bezig zijn
- Er speciaal een toneelgroep in het leven is geroepen
- De toneelgroep elke vrijdagavond repeteert o.l.v. de 3 j's